logotype

Belépés

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
extra_gallery
extra_contact
extra_news


Arany Csillag Díj 2014.

 

2008, 2013 és 2014. év legjobb tréningszállodája

 

Szórakoztató és élmény programok
Az aktív pihenésre vágyó vendégek különféle szórakoztató és élmény programok közül választhatnak, amelyeket szintén képzett animátorok és programszervezők bonyolítanak le.

- Asztali csocsó ( 4 személyes változata)
- Rodeó bika, kecske
- Logikai játékok: ördöglakatok, fajátékok, gondolkodtató feladványok várják a vendégeket.
- Rekeszépítés
- Tehénfejés
- Szumo
- Trampolin
- Kérdőíves játékok témának megfelelően
- Ügyességi-, és fejlesztő játékok a témának megfelelően (pl. szelektív célba dobás)

- Frizbi: csapatjáték, amely kijelölt pályán zajlik. Cél a védekező csapat gólterületére juttatni a korongot. A játék vegyes csapatokkal játszható, könnyen elsajátítható szabályokkal.
A pálya bármilyen füves területen kijelölhető, animátort, jelzőmezeket a csapatoknak biztosítunk.

- Mászófal
- Akadályverseny / váltóverseny

Családi programok

Vetélkedő

A családok menetlevelet kapnak kézhez, melyben fel vannak tüntetve a különböző állomások és a hozzá tartozó játékok. Minden játék teljesítése után játékmesterünk pontozza, és aláírással látja el a megfelelő játékmezőt.

A családoknak együtt kell részt venni a játékokon (pl. az apuka-játékoknál amíg az apukák vetélkednek, az anyukák és gyerekek szurkolnak nagy erővel), és a játék teljesítése után a menetleveleket begyűjtjük. A játék végén kihirdetjük a legjobb családnak járó díjat, de természetesen külön-külön is értékelhetjük az apukák, az anyukák és a gyermekek teljesítményét is.

A játékokat jól elkülönítve helyezzük el a területen, és táblával jelezzük. A játék ideje alatt, minden család olyan sorrendben oldja meg a feladatokat, ahogy csak kedvük tartja, a lényeg az, hogy a megadott időre teljesítsék az összes versenyszámot.

family

Gyorsasági játékok

1. 1. Apuka játék - Hordó gurító verseny:
Melyben adott szlalom-pályán kell az apukáknak végig görgetni a hordót. Anyuka és gyerek feladata itt nagyon fontos, hiszen drukkolni kell apunak. A feladatnál a teljesítési idő kerül a menetlevélbe.

1. 2. Anyuka játék - Zoknipárosító:
A gyerekszobák zugaiból előbukkanó páratlan zoknik komoly fejtörést okoznak szegény anyukáknak. Itt az alkalom, hogy bemutassák gyakorlottságukat: minél gyorsabban sikerül a színes zokni halmot párokra bontani, annál több pont jár nekik.

1. 3. Gyermekjáték – Mini gólyalábazás:
Szlalom pályán, persze időre.

Ügyességi játékok

2. 1. Apuka játék - Pohárcurling:
A feladat tréfás, de nem egyszerű, hiszen hosszú asztalon kell a poharakat végiglökni úgy, hogy beérjen a célba, és ne pottyanjon le. Melyik apuka lesz a legügyesebb?

2. 2. Anyuka játék- Palacsinta-dekázás:
Igazi anyuka feladat, ahol a palacsintasütővel kell dobálni a kész palacsintákat úgy, hogy pördüljön a levegőbe. Adott idő alatt ahányszor sikerül az attrakció, annyi pont jár érte.

2. 3. Gyermekjáték – Célba dobás:
Hatalmas paravánon más-más pontot érő lyukakba kell beletalálni a gyerekeknek, s annyi pontot szerezhetnek, ahány pontértékű találatot tudnak dobni

mail

Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.