logotype

Belépés

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
extra_gallery
extra_contact
extra_news


Arany Csillag Díj 2014.

 

2008, 2013 és 2014. év legjobb tréningszállodája

 

Partnereink
Motorcsónak bérlés

Szabadidős kikapcsolódási lehetőségként motorcsónak, és vízi kellékek kölcsönzésével, szakszerű tárolásával, szervizelésével, olyan szolgáltatást nyújtson, ami megfelel a mai kor követelményeinek. Ezzel a forradalmi újítással a cég egyedülálló a magyar piacon.

Sofőrszolgálat

Megoldást kínál azoknak az autótulajdonosoknak, akik ideiglenesen vezetésképtelenné váltak, de autójukat szeretnék biztonságosan hazajuttatni.

Cityrama

Egész- és félnapos garantált programok és privát túrák.

Budapest sightseeing

Programjaik garantált programok, ami azt jelenti, hogy akkor is elindítják azokat, ha 1 érdeklődő kíván rajta részt venni. A programok közt budapesti és vidéki kirándulások (Szentendre, Gödöllő, Puszta) egyaránt szerepelnek.

Eurama Utazási Iroda

Ha kényelmesen, de mégis önállóan szeretne utazni, válassza Hop on-Hop off túrákat. Válassza ki a 15 megálló egyikét, pattanjon fel a buszra, hallgassa a 16 nyelven folyó idegenvezetésből az Önhöz közel állót, és élvezze, hogy nem téved el, és a legnagyobb budapesti turisztikai látványosságok közelében teszi le a busz. Budapest Hop on-Hop off Hajós túra az első hop on-hop off városnéző hajó Budapesten! Budapest látogatása közben kihagyhatatlan a dunai hajókázás!

Hypoxi Szépségfarm

Elsődleges cél az, hogy testileg felfrissüljön, illetve a szalon nyugodt körülményei között a szolgáltatás idejére elszakadjon a hétköznapi élet forgatagától. E rövid időre biztosítja Önnek a Szépségfarm a kikapcsolódás lehetőségét szakszerű szolgáltatásokkal.

Taxi

Személyszállítás.

Hungaria Concert

Világszínvonalú magyar kultúra értékeit a fővárosba látogató külföldi vendégekkel megismertesse. Komolyzenei és néptánc előadásaik mellett a város kulturális örökségének legszebb helyszíneivel is megismerkedhetnek: idegenvezetésükön megismerhetik a Zsinagógát és a zsidó negyedet, sétahajó programunkon megcsodálhatják Budapest egyedülálló panorámáját a Dunáról.

Hajós városnézés, hajós sportok

Legyen tanúja, ahogy a hajókról Budapest legendái életre kelnek. A hajós sportok széles kínálata várja (Fánk, banán)

Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Skanzen – Szentendre

A Szentendrei Skanzen kiállításain, kiadványain, ismeretátadási és szabadidős programjain keresztül, a tárgyi emlékek, az életmód és a szokások bemutatásával, elméleti ismeretek és a mindennapi életben hasznosítható gyakorlati tudás közvetítésével segíti a népi hagyományok jobb megértését, hozzájárul a magyar kultúra hazai és nemzetközi szintű népszerűsítéséhez.

Aquaworld Budapest

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. Az élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található, zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz.

Operetthajó

Az Operaház művészeiből alakult és immáron 12 éve nemzetközileg is elismert 35 fős OPERETTHAJÓ TÁRSULAT, mely tavaly ősszel adta 1250. jubileumi előadását. Műsoraikban a már megszokott magas szinten előadott opera és operett részletek, folklór, klasszikus, sztepp táncok, hangszeres szólók is helyet kapnak, miközben svédasztalos vacsora kínálatunkból és italválasztékunkból válogathatnak a sétahajó út alatt, mialatt Budapest csodás panorámájában gyönyörködhetnek.

Autókölcsönzés

Rendkívül változatos gépjárműparkkal. A mini kategóriától a minibuszokig, a családi autóktól a luxus kategóriáig, emellett tehergépjárművek, automataváltós személygépkocsik és terepjárók megtalálhatóak.