logotype

Belépés

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
extra_gallery
extra_contact
extra_news

 

2008. és 2013. év legjobb tréningszállodája

 

Partnereink
Motorcsónak bérlés

Szabadidős kikapcsolódási lehetőségként motorcsónak, és vízi kellékek kölcsönzésével, szakszerű tárolásával, szervizelésével, olyan szolgáltatást nyújtson, ami megfelel a mai kor követelményeinek. Ezzel a forradalmi újítással a cég egyedülálló a magyar piacon.

Sofőrszolgálat

Megoldást kínál azoknak az autótulajdonosoknak, akik ideiglenesen vezetésképtelenné váltak, de autójukat szeretnék biztonságosan hazajuttatni.

Cityrama

Egész- és félnapos garantált programok és privát túrák.

Budapest sightseeing

Programjaik garantált programok, ami azt jelenti, hogy akkor is elindítják azokat, ha 1 érdeklődő kíván rajta részt venni. A programok közt budapesti és vidéki kirándulások (Szentendre, Gödöllő, Puszta) egyaránt szerepelnek.

Eurama Utazási Iroda

Ha kényelmesen, de mégis önállóan szeretne utazni, válassza Hop on-Hop off túrákat. Válassza ki a 15 megálló egyikét, pattanjon fel a buszra, hallgassa a 16 nyelven folyó idegenvezetésből az Önhöz közel állót, és élvezze, hogy nem téved el, és a legnagyobb budapesti turisztikai látványosságok közelében teszi le a busz. Budapest Hop on-Hop off Hajós túra az első hop on-hop off városnéző hajó Budapesten! Budapest látogatása közben kihagyhatatlan a dunai hajókázás!

Hypoxi Szépségfarm

Elsődleges cél az, hogy testileg felfrissüljön, illetve a szalon nyugodt körülményei között a szolgáltatás idejére elszakadjon a hétköznapi élet forgatagától. E rövid időre biztosítja Önnek a Szépségfarm a kikapcsolódás lehetőségét szakszerű szolgáltatásokkal.

Taxi

Személyszállítás.

Hungaria Concert

Világszínvonalú magyar kultúra értékeit a fővárosba látogató külföldi vendégekkel megismertesse. Komolyzenei és néptánc előadásaik mellett a város kulturális örökségének legszebb helyszíneivel is megismerkedhetnek: idegenvezetésükön megismerhetik a Zsinagógát és a zsidó negyedet, sétahajó programunkon megcsodálhatják Budapest egyedülálló panorámáját a Dunáról.

Hajós városnézés, hajós sportok

Legyen tanúja, ahogy a hajókról Budapest legendái életre kelnek. A hajós sportok széles kínálata várja (Fánk, banán)

Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Skanzen – Szentendre

A Szentendrei Skanzen kiállításain, kiadványain, ismeretátadási és szabadidős programjain keresztül, a tárgyi emlékek, az életmód és a szokások bemutatásával, elméleti ismeretek és a mindennapi életben hasznosítható gyakorlati tudás közvetítésével segíti a népi hagyományok jobb megértését, hozzájárul a magyar kultúra hazai és nemzetközi szintű népszerűsítéséhez.

Aquaworld Budapest

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. Az élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található, zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz.

Operetthajó

Az Operaház művészeiből alakult és immáron 12 éve nemzetközileg is elismert 35 fős OPERETTHAJÓ TÁRSULAT, mely tavaly ősszel adta 1250. jubileumi előadását. Műsoraikban a már megszokott magas szinten előadott opera és operett részletek, folklór, klasszikus, sztepp táncok, hangszeres szólók is helyet kapnak, miközben svédasztalos vacsora kínálatunkból és italválasztékunkból válogathatnak a sétahajó út alatt, mialatt Budapest csodás panorámájában gyönyörködhetnek.

Autókölcsönzés

Rendkívül változatos gépjárműparkkal. A mini kategóriától a minibuszokig, a családi autóktól a luxus kategóriáig, emellett tehergépjárművek, automataváltós személygépkocsik és terepjárók megtalálhatóak.