logotype

Belépés

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
extra_gallery
extra_contact
extra_news

 

2008. és 2013. év legjobb tréningszállodája

Alfa Art Hotel Budapest - hírek, aktualítások
Arany Csillag díj

 

 

Kedves Partnerünk!Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2008. után újra sikerült elnyernünk 2013-ban a Develor Tanácsadó Zrt. 10 éve alapított Arany Csillag díját, mellyel a legjobb tréningszállodákat díjazzák a 3 és 4-5 csillagos kategóriában. A két kategóriában 2-2 hotel kaphatta meg a kitüntető díjat, melyre 292 szavazat érkezett. A díjátadó ünnepségre 2014. február 26-án került sor a Várban, a Hilton szállodában.Köszönjük a megtisztelő szavazatokat, mellyel munkánkat elismerték. Szállodánkat a rugalmasság, professzionalitás és a partneri viszony kulcsszavakkal jellemezték, mely meghozta újra a számunkra oly fontos elismerést.A jövőben is készséggel állunk rendelkezésükre a Duna-parton csodálatos zöld övezetben minőségi és vendégbarát szolgáltatásunkkal!Köszönjük a bizalmat!Alfa Art Hotel*** csapata

 
Partner Party - 2013.

2013. szeptember 26-án szállodánk vendégül látta üzleti partnereit egy kellemes, baráti hangulatú vacsorával egybekötött partnertalálkozón.

Bővebben...
 
Összefogással megmenekült a Római-parton az Alfa Art Hotel

Nyolc napon át tartó emberfeletti küzdelemmel sikerült megmenteni az Alfa Art Hotelt. A szálloda dolgozói, civil önkéntesek, az Ericsson Magyarország Kft önkéntes munkatársai, barátok, ismerősök összefogásával, több ezer homokzsákkal védekeztek az eddigi legmagasabb árvíz ellen. Óbuda–Békásmegyer Önkormányzata, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Rendőrség, a Máltai Szeretetszolgálat gondoskodott arról, hogy a védekezés sikeres legyen. A szálloda dolgozói köszönetet mondanak mindenkinek, akik hozzájárultak munkahelyük megmentéséhez.

A szálloda 2013. június 19-től újra fogadja a vendégeket.

 
Esküvő - 2014

Amennyiben 2013. december 31-ig lefoglalják 2014-ben tartandó esküvőjüket főszezonban, akkor az étel fogyasztásból 10% kedvezményt adunk és vállaljuk a 2013-as ajánlatunkban szereplő feltételekkel az esküvőjük lebonyolítását!

Elő- és utószezonra, pénteki napokra ill. vasárnapra az Akvarell étteremben valamint egész évben a Pavilonban és az I. emeleti Csontváry teremben  2014-ben vállaljuk a 2013-as feltételek szerint  esküvőjük megrendezését, illetve 10 % kedvezményt biztosítunk étel- és italfogyasztásukból,  2013. december 31-ig történő foglalás esetén.

Részletekről érdeklődjön szállodánkban!

 
Az új Pavilon

Örömmel értesítjük Kedves Partnereinket, hogy 2013. januárjában befejeződött a Pavilon felújítása, melyről az elkészült fényképeket, megtekinthetik a fotó Galériánkban. A terem új járólapot, új falszínt és függönyöket kapott.

Szeretettel várjuk a tréningek, konferenciák, csapatépítő tréningek, esküvők iránt érdeklődő Vendégeinket szállodánk 12.000 m2-es kertjében található különálló, csendes, zöld környezetben, a Pavilonban.

Kedvezményes, bevezető ajánlatunkról bővebben érdeklődjön szállodánkban: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. –n.
 
További cikkek...


1 / 2 oldal