logotype

Belépés

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
extra_gallery
extra_contact
extra_news


Arany Csillag Díj 2014.

 

2008, 2013 és 2014. év legjobb tréningszállodája

 

Minőségpolitikánk
A szolgáltatás minőségét szükségszerűen folyamatosan fejlesztjük. Tevékenységünket a fenntartható fejlődés elvei szerint, a környezettel teljes összhangban kívánjuk folytatni. A működtetett minőségirányítási rendszer, amely magába foglalja a vevői elégedettség mellett a folyamatos fejlődés lehetőségét is.

Az Alfa Art Hotel*** vezetőségének meggyőződése, hogy maximális teljesítményt csak tökéletes csapatmunkával és jó hangulatú közegben lehet nyújtani, így ezek megteremtésére nagy hangsúlyt helyez. Ennek megvalósításához elvárja valamennyi alkalmazottja folyamatos, aktív és pozitív közreműködését, javaslattétel formájában is.
  • Minden munkatársunk belső meggyőződésévé válik az, hogy munkájának minőségét és teljesítményét folyamatosan emelje. Ezt a vállalat belső struktúrája és működése folyamatosan ösztönzi.
  • Tudatosan állást foglal a vevőközpontú tevékenység mellett, amely biztosítja a minőségi munkakörülmények, a minőségi szolgáltatások folyamatos javításának feltételeit. Működésünk során figyelembe vesszük a vevői elvárásokat, a természeti, épített környezet érdekeit is.