logotype

Belépés

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
extra_gallery
extra_contact
extra_news


Arany Csillag Díj 2014.

 

2008, 2013 és 2014. év legjobb tréningszállodája

 

Küldetésünk
Szállodánk küldetése – az elégedettség garanciája

Az Alfa Art Hotel*** filozófiájának kulcsát szlogenünk adja: az elégedettség garanciája. Célunk, hogy szállodánkban tartott konferenciák, rendezvények, esküvők –kategóriánkon túl mutatva- a kívánt igényeket kielégítse és az itt tartózkodás folyamán szolgáltatásainkat megbízhatóan nyújtsuk.
Még is miben vagyunk mi mások?
Szállodánk munkatársai, szakemberei olyan hozzáadott értéket nyújtanak mindennapi munkájuk során, amely elősegíti a rugalmas szolgáltatási folyamatot, ezáltal a megfelelőséget. Tudásunkkal és eszközeinkkel hozzájárulunk a magyarországi vendéglátás és szállodaipar fejlődéséhez.
E törekvés meghatározó eleme, hogy az Alfa Art Hotel*** magas színvonalú, versenyképes, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, vendégközpontú  szolgáltatásokkal érje el az egyéni és vállalati ügyfeleinek megelégedését, különös figyelmet fordítva a személyességre és a szolgáltatás magas színvonalára. Céljaink érdekében kiemelt szerepet tulajdonítunk a tudás és a kreativitás teremtette egyedi megoldásoknak és a technológiai fejlődésben rejlő piaci lehetőségek kiaknázásának.

A küldetésünk értelmében a vállalati filozófiánk központi eleme a fejlődés és a növekedés:, a folyamatos fejlődést piacorientált üzletpolitikával, a szolgáltatások magas szintű minőségével és a választék bővítésével kívánjuk elősegíteni.