logotype

Belépés

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
extra_gallery
extra_contact
extra_news

 

2008. és 2013. év legjobb tréningszállodája

Aktuális
Rendezvény
Rengeteg olyan vállalkozás van, mely különböző rendezvények szervezésével teszik izgalmasabbá a mindennapokat, köszönik meg a munkavállalóknak a hozzáállásukat. A rendezvények azonban komoly szervezést igényelnek. Amennyiben az Ön vállalkozásának is rendezvényre lenne szüksége, és nem szeretne, ezzel túl sokat foglalkozni úgy válassza a kedvezményes szolgáltatásainkat.
Bővebben...
 
Szálloda
Szálloda
A szálloda kifejezést sok féle képen lehet értelmezni. Sokan már a legegyszerűbb szálláshelyekre is azt mondják, hogy szálloda, pedig a szakmai megfogalmazás, és a szakmai elemzők ettől teljesen más állásponton vannak.

A szálloda alapvetően egy olyan szállásadó és ellátó üzemegység, mely a vendéglátásban szereplő többi szállás lehetőségtől az épület kivitelezésében, belső kialakításában, és vendégfogadási igényességében, valamint a szolgáltatások ellátásában pozitív irányban eltér. A szálloda mióta megfogalmazódott mindig is az idegenforgalom bázisa volt, és lesz is. Éppen ezért nagyon lényeges, hogy a szálloda továbbra is megtartsa funkcióját az idegenforgalmi és turizmus szakterületeken.
A vendéglátás rengeteg országban fontos szerepet tölt be, éppen ezért napjainkban már kategorizálják Őket, hogy az igénylők könnyebben tudjanak választani. A szállodákat csoportosíthatják rendeltetésük szerint (Városi, Üdülő, idényjellegű, és Gyógy), illetve minőségi osztályuk alapján. A minőséget elvileg 1-7 csillagig jelzik, bár több szakmai fórum nem fogadja el a csillagok számát csak ötig.
Érdemes az oldalunkat alaposan megnézni, és a megfelelő szolgáltatásokat kiválasztani. Hotel a Duna partján, hogy a minőségi szolgáltatás mellé a tökéletes helyszín is biztosítva legyen.
Szálloda
A szálloda kifejezést sok féle képen lehet értelmezni. Sokan már a legegyszerűbb szálláshelyekre is azt mondják, hogy szálloda, pedig a szakmai megfogalmazás, és a szakmai elemzők ettől teljesen más állásponton vannak.
Bővebben...
 
Hotel
Érdekes megfogalmazásokat lehet találni a hotelekről, mint szolgáltatást nyújtó intézményekről. A szakmai oktatásban a szálloda, azaz a hotel nem más, mint az otthontól ideiglenesen távol lévő embereknek, ellenszolgáltatásért szállást adó intézmény, mely az esetek nagy részében ellátást is nyújt.
Bővebben...
 
Képzés
A vállalkozások egy jelentős részének ma már lényeges, hogy a munkatársait folyamatos oktatásban részesítse, hogy a termékeik, szolgáltatásaik minél kellendőbbek legyenek a saját piacukon. A képzett munkaerő, ma már nagyon fontos minden gazdasági területen. Lényeges, hogy a képzés olyan legyen, hogy azt a munkatársak ne kényszernek, hanem kitüntetésnek vegyék.

A szállodánk az ilyen képzéseknek kiválló helyszínt képesek biztosítani, hiszen az oktatás mellé színes programokat tudunk biztosítani. A kemény oktatási órákat követően mindenkinek biztosított a kényelmes kikapcsolódás, így a munkatársai örömmel fognak részt venni a továbbképzésben.
A vállalkozások egy jelentős részének ma már lényeges, hogy a munkatársait folyamatos oktatásban részesítse, hogy a termékeik, szolgáltatásaik minél kellendőbbek legyenek a saját piacukon. A képzett munkaerő, ma már nagyon fontos minden gazdasági területen.
Bővebben...